artikel

Terras Top 100 2018 nr.42: Restaurant C, Amsterdam

Café 439

Een debuut in deze lijst voor dit gekende Amsterdamse terras van Restaurant C. Hier kun je heerlijk eten en bartender Timo Stemerdink maakt heerlijke cocktails. Maar tot onze vreugde merken we dat ze hier ook hun vak verstaan waar het gaat om ‘terras’.

Terras Top 100 2018 nr.42: Restaurant C, Amsterdam

De medewerker ziet er verzorgd uit en straalt veel enthousiasme uit in zijn werk. We missen even de begroeting van ‘Goedemiddag’ of iets dergelijks, want hij vraagt meteen hoe hij ons kan helpen. Zijn vrolijke, goedlachse humor maakt veel goed gelukkig. Als we bier bestellen vraagt hij ook niet door, maar als we duidelijk maken meer te willen weten over de beschikbare bieren blijkt dat hij goed op de hoogte is van wat er in huis is. Ook merkt hij dat de juryleden niet van lege glazen houden en daar speelt hij attent op in. Dus een mooie 42e plek voor dit fijne terras waarbij we opmerken dat met kleine verbeteringen er nog meer in het vat zit.

Wibautstraat 125
C.amsterdam

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel