artikel

Terras Top 100 2018 nr.43: Tespelduyn, Noordwijkerhout

Café 186

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn vinden we middenin de Bollenstreek. Het strand- en duinengebied van Noordwijk aan Zee om de hoek. Het terras bevindt zich bij wat van oorsprong een familieboerderij was en we worden aangenaam verrast door de mooie uitstraling.

Terras Top 100 2018 nr.43: Tespelduyn, Noordwijkerhout
Tespelduyn

Het terras maakt een zeer  verzorgde en luxe indruk. De tafels hebben wit geschilderde tafelbladen, de grijze stoelen zitten comfortabel en er is een mix van meubilair van hoge en lage tafels en zitjes en banken. Het valt op dat het interieur van binnen en buiten heel goed op elkaar zijn aangesloten. De medewerkers passen qua uitstraling en qua niveau goed bij deze zaak. Ze dragen witte blouses met een licht grijze sloven en zien er verzorgd uit. Ze gaan op in de omgeving en verstaan hun vak met hun gastvrije glimlach. Al met al zijn we zeer te spreken over dit bezoek. Ook het eten is prima en daarbij valt de prima prijs/kwaliteit -verhouding op. Tespelduyn is wat ons betreft een prima aanrader.

Tespellaan 53
Tespelduyn.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel