artikel

Terras Top 100 2018 nr.45: De Heikamp, Ruurlo

Café 235

Hier kun je de allerlekkerste pannenkoek van Nederland krijgen. Goed, De Heikamp won Lekkerste Pannenkoek 2017, dus er is al weer een nieuwe winnaar, maar de winnende pannenkoek ‘Dwars door de Moestuin’ zal er niet minder om smaken.

Terras Top 100 2018 nr.45: De Heikamp, Ruurlo
Heikamp

Maar goed, het terras. Dat ligt in de bossen nabij Ruurlo en je zit hier dus heerlijk midden in de natuur. Voor de kinderen is er genoeg te doen, niet in de laatste plaats het nabijgelegen klimbos. De goed verzorgde dame die aan onze tafel komt vraagt meteen of we iets willen eten. We pakken de menukaart erbij en die is erg mooi en modern, zeer verzorgd. Leuk ook de biersuggesties erbij. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en we vermoeden dat ze wellicht doorhadden dat er een jurybezoek plaatsvond. Maar goed, dan moet je nog steeds presteren. En dat doen ze.

Hengeloseweg 2
Heikamp.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel