artikel

Terras Top 100 2018 nr.47: De Lindeboom, Den Burg

Café 174

Op Texel treffen we dit fijne terras van De Lindeboom. Volgens ons jurylid ‘een terras waar je gaat zitten als je er langsloopt.’ Met die stopkracht zit het dus wel goed.

Terras Top 100 2018 nr.47: De Lindeboom, Den Burg

‘Een keurig terras voor een keurige zaak.’ Een vriendelijk medewerkster werkt hier zeer snel en accuraat en vraag of wij nog iets bij de koffie willen. Ze somt op wat er allemaal is en beveelt het sinaasappelgebak aan. En als dat op tafel komt blijkt waarom. ‘Wat een heerlijk en bijzonder vers gebakje’, aldus een enthousiast jurylid. Die nog niet klaar is met zijn lofzang. ‘Zelfs het koekje bij de koffie is lekker en vers en heeft het logo van de firma. Top!’ Helaas gaat het bij het tweede kopje later mis als een collega van de eerste dame de bestelling vergezeld laat gaan van een fiks voetenbadje op het schoteltje. Het mag de pret niet drukken: ‘Wat een fijn bedrijf!’

Groeneplaats 14
Lindeboomtexel.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel