artikel

Terras Top 100 2018 nr.46: The Harbourclub, Vinkeveen

Café 677

Jaaaa, hier wil je zitten hoor. The Harbourclub heeft een chique uitstraling en ziet geweldig uit als we langs komen. De stoelen zitten goed en of het nu in of uit de zon is; hier wil je overal zitten. Wat ook aangenaam is: vriendelijk, leuke en ontspannen dames in de bediening.

Terras Top 100 2018 nr.46: The Harbourclub, Vinkeveen
The-Harbourclub-Vinkeveen

Iedereen straalt rust uit en is oprecht vriendelijk. Maar daarnaast zit het ook snor met de parate kennis en daarbij een pluspuntje voor de medewerkster dat ze de naam van de wijn ook goed uit weet te spreken. Die wijn wordt netjes aan tafel ingeschonken en onze tafel wordt ook direct gereedgemaakt met het juiste bestek. En ja, de prijzen liggen hier hoger dan gemiddeld op andere locaties. Maar de wijnen smaken goed, het eten is heerlijk en de entourage ongekend. Geen enkel probleem dus.

Groenlandsekade 1
Theharbbourclub.com/vinkeveen

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras