artikel

Terras Top 100 2018 nr.48: Brasa, Purmerend

Café 401

Dat valt natuurlijk niet mee, opvallen op de drukke Koemarkt in Purmerend. Je bent – op z’n zachtst gezegd- niet de enige horecazaak op dit leuke plein, dus zeker ook niet het enige terras. Maar goed, laat het maar aan Arwin Versteyne en zijn team over om eruit te springen. Brassa heeft een mooi en verzorgd terras.

Terras Top 100 2018 nr.48: Brasa, Purmerend
Brasa

Sowieso is Brasa een fijn bedrijf met een frisse uitstraling. Exterieur en interieur zien er netjes en verzorgd uit. De uitstraling klopt op alle fronten. En dan die ontvangst, zo! Het is vroeg op de dag en zelfs nog wat fris en de medewerker van dienst speelt daar prima op in. ‘Wilt u een krant? Zal ik de verwarming even voor u aanzetten?’ Nou, die punten zijn vast binnen. Heerlijk zeg! Ook de collega’s gaan op dit niveau mee. Vriendelijk en direct, een verzorgd uiterlijk en bijzonder betrokken. ‘Hier is nog échte aandacht voor de gast’, lezen we in het verslag. Dit noemen ze nou een rapport om mee thuis te komen. Chapeau!

Koemarkt 25- 27
Brasabarenkitchen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras