artikel

Terras Top 100 2018 nr.49: Van Heeckeren, Nes

Café 224

In een reportage in Misset Horeca vertelde ondernemer Harold van Workum dat het terras van Van Heeckeren zo belangrijk is voor zijn zaak.

Terras Top 100 2018 nr.49: Van Heeckeren, Nes
Van Heeckeren

Dat merkt ons jurylid ook als hij komt beoordelen. ‘Naast de mooie uitstraling van lekkere kussens en tafelhaarden, hebben ze het hier ook technisch zeer goed voor elkaar. We zien mooie aansluitende parasols en overkappingen die in weer en wind voor een zeer geriefelijk comfort zorgen.’ Bij aankomst wordt de jury meteen aangesproken door een, in zijn woorden, ‘keurige jongeman’. ‘Goedenavond meneer.
Wilt u lekker op de bank bij de haard zitten?’ Het valt op dat bij Van Heeckeren overal aan gedacht is. Hier zie je de dames en heren in keurige kleding lopen. Allemaal oortjes in, kortom; het complete plaatje. ‘De jongeman wist keurig de drie huiswijnen te benoemen en ‘verkocht’ er meteen een flesje plat water bij en vroeg of ik wat wilde eten.’ Op dit terras ‘knallen’ ze.

Torenstraat 22
Van-heeckeren.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras