artikel

Terras Top 100 2018 nr.53: Bij Christoffel, Broekhuizen

Café 143

Het terras van Bij Christoffel is mooi gelegen aan de rand van de Maas waar een pontje heen en weer vaart. Het uitzicht is werkelijk schitterend en het terras ziet er keurig uit: mooi meubilair en alles goed verzorgd.

Terras Top 100 2018 nr.53: Bij Christoffel, Broekhuizen
Bij Christoffel

‘We zien dat de gastheer een vakman is.’ Hij komt vriendelijk en oprecht over en doet op een prettige manier aan bijverkoop. Hij vraagt of hij zijn gasten blij kan maken met het lekkere gebak uit de streek. Aantrekkelijk, maar de vakjury slaat het aanbod af en kiest voor de salade met asperges. ‘Natuurlijk, de salade met asperges. Daar ga ik voor zorgen’, zegt de medewerker. Altijd fijn als een bestelling wordt herhaald. Er wordt een mooie salade geserveerd met brie, groene – en witte asperges, fruit en komkommer. Dit in combinatie met twee broodjes met boter. Het ziet er niet alleen heerlijk uit, het is ook erg smakelijk. Keurig dat nog wordt gevraagd of alles naar wens is. Maar het mooiste compliment moet nog komen. De vakjury schrijft dat ze zich op dit terras écht in de watten gelegd voelt. Diens letterlijke woorden in het rapport?: ‘Dit overtreft mijn verwachting.’ En is dat nu niet precies waar het om draait in de horeca?

Veerweg 11a
Bijchristoffel.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel