artikel

Terras Top 100 2018 nr.54: Molecaten, Hattem

Café 220

Vriendelijk worden we welkom bij Molencaten geheten en mogen zelf een tafeltje uitzoeken. We nestelen ons aan de voorkant van de herberg. We scannen de omgeving en zien keurig afgeruimde tafels met aangeschoven stoelen. Medewerkers in nette bedrijfskleding, de tafels uniform opgedekt en de grond vrij van zwerfvuil.

Terras Top 100 2018 nr.54: Molecaten, Hattem

Dat zien we graag. Ondanks dat het redelijk druk is op het terras, staat binnen twee minuten een medewerker bij ons aan tafel. Deze maakt een ontspannen indruk, spreekt op rustige toon en heeft oog voor iedereen aan tafel. De bestelling wordt verder vlot en correct opgenomen. Qua ontvangst is het hier dus helemaal in orde. We vragen om een broodmandje, wat fris en een glas wijn. De medewerker sluit de bestelling af met een dankwoord en de melding dat het eraan komt. Binnen tien minuten staat een mandje, royaal gevuld met vers wit en bruin brood bij ons op tafel. De wijn en de frisdrank zijn beiden goed van temperatuur en komen in een schoon glas, op de juiste wijze geserveerd. We genieten ervan op dit mooie groene terras. Het afrekenen nadien verloopt soepel en netjes. Na vertrek werpen we nog een blik over onze schouder. En ja hoor, ook nu weer is de medewerker er snel bij. Onze tafel wordt alweer in gereedheid voor de volgende gasten die hier vast ook gaan genieten.

Molecaten 7
Herbergmolencaten.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel