artikel

Terras Top 100 2018 nr.55: De Helftheuvel, ‘s-Hertogenbosch

Café 737

‘Ik was blij verrast door brasserie De Helftheuvel’, noteert de vakjury die enigszins verbaasd is bij het zien van de locatie: gelegen in een overdekt winkelcentrum. Te midden van het winkelend publiek dat er de keuze heeft uit ruim tachtig winkels, treft de jury er het keurig verzorgde terras.

Terras Top 100 2018 nr.55: De Helftheuvel, ‘s-Hertogenbosch
De-Helftheuvel

‘We worden er vriendelijk geholpen door een medewerkster.’ De medewerkster heeft voldoende vakkennis. De vakjury weet echter nog nét iets meer details over het door hem bestelde speciaalbier. Wanneer ons jurylid deze kennis met haar deelt, wordt dit niet als vervelend ervaren door haar. Integendeel, ze slaat de informatie zichtbaar op. En ze geeft aan benieuwd te zijn naar de ervaring van haar gast, omdat ze zelf geen bier drinkt. Leuk hoe de medewerkster hiervoor openstaat en interesse toont. Top zelfs! Een goed team is dan ook het halve werk. Ook op het gebied van hygiëne en verzorging scoort dit terras punten. Wel tipt de vakjury om echte planten in de zaak te plaatsen in plaats van kunst, voor nét dat beetje extra sfeer. De jury noemt de Clubsandwich lekker met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: prima plek om bij te komen na het shoppen.

Helftheuvelpassage 354A
Brasseriedehelftheuvel.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel