artikel

Terras Top 100 2018 nr.57: De Ontmoeting, Hengelo

Café 159

Het is gezellig druk als wij er op een zonnige vrijdagmiddag neerstrijken bij De Ontmoeting. ‘Wat een gezellig terras gelegen in een leuk parkje met speelmogelijkheden voor kinderen’, merkt de vakjury als eerste op.

Terras Top 100 2018 nr.57: De Ontmoeting, Hengelo
De Ontmoeting

Het terras is netjes verzorgd; het meubilair in goede staat en alle tafels uniform opgedekt. Een medewerkster merkt haar nieuwe gasten snel op en verschijnt met een glimlach aan onze tafel. ‘Ze kijkt ons aan en maakt een ontspannen indruk. Prettig is dat.’ Ze sluit onze bestelling af met de melding dat het eraan komt. En daar is geen woord van gelogen. In no time staat onze bestelling op tafel. ‘Gezien de drukte worden onze verwachtingen qua snelle service zeker overtroffen’, zo complimenteert de vakjury het team van dit terras. Conform het boekje wordt de bestelling geserveerd. Dit gebeurt snel en met een glimlach. Dit team werkt hard. Mooi dat dit alles gebeurt met een glimlach, het gaat bovendien snel en geruisloos. Ook het afruimen gaat op deze wijze. De verwachtingen op dit terras worden dan ook zeker waargemaakt. Ook het afscheid verloopt soepel. We ontvangen de rekening vlug en horen een vriendelijk ‘tot ziens’. We kunnen dan ook niet anders concluderen: De Ontmoeting staat voor snelle service met een glimlach.

Prins Bernhardplantsoen 1
Paviljoendeontmoeting.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel