artikel

Terras Top 100 2018 nr.58: Gina, Leidschendam

Café 274

Waar zullen we beginnen? Als eerste het terras zelf van Gina. Dat geeft meteen een goede indruk: vlakbij winkelcentrum Leidschenhage, grenzend aan een grote vijver met fontein. Het beschikt over mooi meubilair en alles ziet er geordend en verzorgd uit.

Terras Top 100 2018 nr.58: Gina, Leidschendam
Gina

Mooie plantenbakken met grote olijvenbomen en een bloempotje op alle tafels. Onze complimenten! Dan als tweede: de bediening. De vakjury omschrijft de medewerkers van Gina als leuk en vriendelijk. ‘Wij worden bediend door een jongeman die ondanks de drukte tijd heeft voor een praatje.’ Dat wordt gewaardeerd. Het eten dat de jury vervolgens geserveerd krijgt, ziet er aantrekkelijk uit en is lekker. Goed ook dat aan alle gasten op het terras wordt gevraagd of alles naar wens is en of men nog wat voor hen kan betekenen. Het afrekenen verloopt vriendelijk, snel en soepel. Als laatste willen we dit nog benoemen. ‘Er staat een tafel naast het buffetmeubel met ongeveer zes verschillende flesjes zonnebrandcrème: leuke service. Daar is over nagedacht.’ Dat is sowieso de conclusie die de jury na dit bezoek kan trekken: een mooi doordacht concept met snelle en vriendelijke service. Prima dus.

Weigelia 32-34
Gina.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel