artikel

Terras Top 100 2018 nr.59: Oranjerie, Ruurlo

Café 197

Oranjerie Ruurlo biedt een keurig verzorgd terras en biedt voldoende plekken in de schaduw. Het hele bedrijf ziet er goed uit, ook de paden rondom het terras zijn vrij van zwerfvuil. Op het terras staat een stoffer en blik klaar voor het geval er iets op de grond valt. Zelfs op de piekmomenten is daar oog voor.

Terras Top 100 2018 nr.59: Oranjerie, Ruurlo

Op het moment dat wij plaatsnemen, is sprake van een hoge stoelbezetting. Sommige stoelen zijn in de tijd dat wij er zitten (ruim 60 minuten) wel drie keer bezet. Desondanks wordt de tijd genomen voor de gasten en wordt er netjes gewerkt. Zo blijkt ook als een beetje koffie op het schoteltje wordt gemorst bij het tafeltje naast ons. ‘Ik haal gewoon een nieuwe’, laat de medewerkster weten. Netjes! Wij worden vriendelijk begroet, waarna soepel en snel de bestelling wordt opgenomen. De medewerkster vraagt meteen of wij iets bij de koffie wensen. Wij krijgen deze overigens mooi gepresenteerd met een verse stroopwafel. Daarnaast bestellen we een cheesecake. Die is vers en goed van smaak. Leuk detail? Op de binnenkant van ons kopje koffie staat de tekst ‘More?’ Dit is pas leesbaar als de koffie op is. We genieten op dit terras, dus we komen graag een keer terug voor more… ehh meer.

Stapeldijk 1
Oranjerieruurlo.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel