artikel

Terras Top 100 2018 nr.6: Pelle’s Deurningen

Café 815

Pelle’s Deurningen is een bekende naam op de burelen van Misset Horeca. Met name natuurlijk in de Café Top 100 en de Terras Top 100. Kijkend naar dat laatste: vorig jaar was er even een kleine terugval voor de onderneming van ondernemersstel Roy Spekhorst en Wendy Amweg, met een 95e plek.

Terras Top 100 2018 nr.6: Pelle’s Deurningen

Natuurlijk is het gewoon enorm goed als je in de lijst staat waar zo’n 400 terrassen aan meedoen, maar het jaar ervoor was er voor Pelle’s Deurningen een 39e plek én de titel Provinciewinnaar. Nu is die titel opnieuw veroverd door het stel en hun team, maar tevens is er de hoogste notering ooit, een welverdiende zesde plek. Roy en Wendy zijn nog jong (resp. 32 en 33), maar werken alweer zo’n 9 jaar in hun eigen zaak. En in die jaren hebben ze Pelle’s beetje bij beetje opgebouwd en uitgebreid.

Uitbreiding en vernieuwing

Zo was er in 2010 de aanvang van de bouw van de zaal, opende in 2013 de cafetaria achter het pand en zag Pelle’s Eetkamer in 2015 het licht. Het terras, met zo’n 120 zitplaatsen is in 2017 helemaal vernieuwd. De herkenbare en

Pelle's Deurningen, Terras Top 100

Roy Spekhorst en Wendy Amweg.
Foto: Marcel van Hoorn.

opvallende oranje steunkleuren komen uiteraard ook buiten weer terug. Een mix van loungemeubilair, hoge en lage zitjes en ‘gewone’ terrasstoelen en -tafels. Dit zorgde voor een meer dan goede indruk bij mystery visitors en vakjury. Ook de hoofdjury bleek onder de indruk van deze Provinciewinnaar Overijssel. Het zorgt voor een verdiende zesde plek voor Pelle’s Deurningen in deze lijst.

Hoofdstraat 9
Pelles.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras