artikel

Terras Top 100 2018 nr.60: Oriento, Noordwijk

Café 252

Dit terras ziet er representatief uit. Veel verse bloemen, mooi meubilair en alles keurig verzorgd en in nette staat. Ook over het uitzicht mogen we niet klagen. Oriento ligt direct aan de boulevard van Noordwijk en geeft een prachtig uitzicht over het strand dat door National Geographic is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld.

Terras Top 100 2018 nr.60: Oriento, Noordwijk
Oriento

Wij worden er uiterst hartelijk ontvangen door de restaurantmanager die er keurig uitziet in zijn broek met blouse en gilet in lichtbruine tinten. Met oprechte aandacht, vriendelijkheid en hoffelijkheid worden we benaderd. Zijn enthousiasme werkt. Ook passanten zegt hij vriendelijk gedag en meldt hij van harte welkom te zijn op het terras. Niet veel later zie we twee van deze passanten plaatsnemen naast ons. Dat medewerkers het verschil maken, blijkt ook nu weer. Onze gastheer heeft oprechte aandacht voor zijn gasten, zorgt voor een zeer representatief terras en voor sfeer. Hij is betrokken en gedreven in zijn werk en straalt plezier uit. Dit laatste is zó belangrijk! Kortom: alles klopt hier. Het niveau is hoog, zoals je mag verwachten van één van de restaurants van Hotels van Oranje.

Koningin Wilhelminaboulevard 20
Hotelvanoranje.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel