artikel

Terras Top 100 2018 nr.61: Akershoek, Ouddorp

Café 282

Hotel Akershoek is sinds eind 19e eeuw een begrip op de ‘Kop van Goeree’. De huidige eigenaren, die er sinds 1986 de scepter zwaaien, zorgen ervoor dat het bedrijf met de tijd meegaat. Onder meer met een flinke verbouwing in 2012. Maar nu over het terras.

Terras Top 100 2018 nr.61: Akershoek, Ouddorp
Akershoek

De uitstraling is gezellig en uitnodigend. Je schuift hier gewoon heel makkelijk even aan. Het is dan ook volle bak op de zonnige vrijdagmiddag waarop wij ons gelukkig wanen dat we überhaupt een plaatsje kunnen bemachtigen. Dit met dank aan de vriendelijke medewerkster die ons meteen het plekje aanbiedt dat zojuist is vrijgekomen. We worden vervolgens snel en vakkundig geholpen. Ondanks dat het terras erg druk is, worden tafels steeds netjes afgeruimd en hebben de medewerkers aandacht voor de gasten. Het bedienend personeel is bijzonder attent en behulpzaam. Ook de kennis van zaken is goed. De wijn die we geserveerd krijgen, is heerlijk van smaak en goed op temperatuur. Ook het bier is perfect getapt. Ook worden wij niet teleurgesteld als ons bord voor ons op tafel wordt gezet. Het smaakt heerlijk. Wij zijn fan!

Boompjes 1
Hotelakershoek.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel