artikel

Terras Top 100 2018 nr.62: De Koffiepot, Hardenberg

Café 232

Ontbijt, lunch, high tea, gewoon een kop koffie, een high wine of high beer. Je kunt voor veel smaken terecht bij De Koffiepot. Maar ook op het terras is het goed toeven.

Terras Top 100 2018 nr.62: De Koffiepot, Hardenberg
De Koffiepot

Wij moeten deze zonnige zaterdagmiddag zelfs een klein sprintje trekken om een plekje te bemachtigen. We zijn immers niet de enigen die het er hier aantrekkelijk uit vinden uitzien. Met een glimlach verschijnt een medewerkster aan onze tafel. Ze heeft na het vertrek van onze voorgangers nog niet de kans gehad om onze tafel af te ruimen, maar begint er direct mee tijdens het welkom heten. Het opnemen van de bestelling verloopt tevens vlot. Nog geen anderhalve minuut later staat de door ons bestelde cappuccino dampend voor onze neus. Dat is een snelle prestatie gezien de drukte. Ook het afscheid verloopt soepel en professioneel. We kunnen aan tafel pinnen. Er wordt ons een fijne dag gewenst, terwijl ondertussen een medewerker snel en geluidloos de tafel afruimt. Fijn! Na deze lijst van complimenten eindigen we met een tip: laat de aandacht niet verslappen nadat de eerste bestelling is opgenomen.

Oosteinde 8
Dekoffiepothardenberg.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel