artikel

Terras Top 100 2018 nr.63: Dukdalf, Kerkdriel

Café 248

Met direct uitzicht op de haven, midden in recreatiegebied De Zandmeren, ligt Dukdalf. Een horecagelegenheid met prachtig terras. Hier krijg je meteen een vakantiegevoel.

Terras Top 100 2018 nr.63: Dukdalf, Kerkdriel
Dukdalf

Gasten kunnen kiezen waar ze plaats willen nemen. Er zijn hoge en lage zitjes en loungebanken met comfortabele kussens. Het terras ziet er schoon en opgeruimd uit. Geen zwerfvuiltje op de grond en op iedere tafel een gezellig bloemetje. Bij binnenkomst worden we direct opgemerkt en vriendelijk welkom geheten. Op ons glas wijn en fris hebben we niets aan te merken. Deze worden keurig geserveerd. We zien op het bord het dagmenu met asperges aangeprezen worden. We vragen of het mogelijk is om een kleinere portie als lunch geserveerd te krijgen. Dit is geen probleem. Fijn, we houden van die flexibele houding in de horeca. We smullen overigens van de gegrilde zalm met frietjes en het witte goud. En dat met het uitzicht op de bootjes en een vriendelijk zonnetje. De medewerker die ons helpt, houdt overzicht en heeft een goede routine. De bediening wordt grotendeels door hem gedaan, waardoor alles weliswaar wat langer duurt, maar het gebeurt wel correct en netjes. De vakjury tipt nog om in de toekomst gebruik te gaan maken van een buffetkar op het terras met eventueel een pinaansluiting. Maakt het nog nét iets efficiënter. Maar met het vakantiegevoel dat je hier krijgt, is heel even wachten helemaal niet zo erg.

Zandstraat 9
Restaurantdukdalf.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel