artikel

Terras Top 100 2018 nr.64: Nobel, Ballum, Ameland

Café 177

Google op Nobel in Ballum en de eerste pagina toont ons hoe hoog dit café in Ameland ieder jaar weer scoort in zowel de Café Top 100, de Terras Top 100 én de Koffie Top 100. Ook dit jaar slaagt de oerkroeg er in om een plekje te bemachtigen in de top 100 beste terrassen.

Terras Top 100 2018 nr.64: Nobel, Ballum, Ameland
Nobel

‘Wat een pracht bedrijf zowel op het terras als binnen, waar de boel net is verbouwd’, zo noteert de jury. ‘Aan alles is gedacht en het is hier goed toeven in Amelandse sfeer.’ Over het team van Nobel, noteert de vakjury dat die alles in de smiezen heeft. De medewerkers hebben zichtbaar plezier in hun werk en doen het met een oprechte glimlach. ‘Dit terras voldoet ruim aan alle verwachtingen. En ook hier maken de medewerkers, naast het mooie terras, écht het verschil.’ Het terras ziet er overigens keurig verzorgd uit met hoge en lage zitjes. Voor de koudere dagen is het hier nog steeds heerlijk onder de heaters. Dus voorlopig blijven we hier nog even lekker zitten.

Gerrit Kosterweg 16
Hotelnobel.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel