artikel

Terras Top 100 2018 nr.65: Centraal, Baarlo

Café 368

Centraal, een heerlijk terras zoals we in elk bourgondisch dorp wensen, onder de kerk op het plein. Zo’n plek waar iedereen zich thuis voelt. Rotan Stoelen, houten tafels, afgezet met hier en daar een plant en een mooie overkapping.

Terras Top 100 2018 nr.65: Centraal, Baarlo
Centraal

Wordt het buiten een beetje fris? Dan gaan de heaters aan. Schijnt de zon te fel? Dan doen de mooie parasols prima dienst. Kortom: een heel gezellig uitnodigend terras. Maar dat alleen is niet genoeg voor een notering in de Terras Top 100. Door de gastvrouw voelen we ons gelijk thuis met haar open glimlach. Aandacht zit bij deze gastvrouw in het DNA. Ze werkt snel en efficiënt, neemt de tijd voor haar gasten, komt hartelijk over en heeft kennis van zaken. Ze heeft plezier in haar werk en straalt dat uit. Wij beginnen hier ook van te stralen. Haar collega, iets minder ervaren, heeft er ook lol in en is erg aardig. De passie is hier zichtbaar. Dat werkt gewoon!

Markt 1
Centraalbaarlo.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel