artikel

Terras Top 100 2018 nr.66: Windraak31, Windraak

Café 155

Na een oprechte begroeting nemen we plaats op het aantrekkelijke terras van Windraak31. ‘Een plek dat uitnodigt om te gaan zitten’, is het eerste wat de vakjury opmerkt.

Terras Top 100 2018 nr.66: Windraak31, Windraak
Windraak31

De medewerker heet zijn nieuwe gasten vriendelijk welkom en verschijnt aan tafel zodra hij tijd heeft. ‘We bestellen koffie en cappuccino, waarna de medewerker vraagt of we er nog iets lekkers bij lusten. We vragen om de kaart.’ Deze wordt direct gebracht, inclusief een bakje water voor de honden. Heel attent! De koffies die worden geserveerd zijn lekker en komen met een klein glaasje met likeur en slagroom. Mooie presentatie! Hoewel het meer dan goed toeven is op dit terras, noteert de vakjury nog wel een punt van aandacht. Tot twee keer toe staat een medewerkster met een verkeerde bestelling aan tafel. Gevolg? Bier waarvan de schuimkraag is ingezakt, wanneer het bij de juiste tafel wordt geserveerd. Jammer! Omdat het terras op overige punten top scoort is het er wel één die in de Top 100 thuishoort, besluit de jury.

Windraak 31
Windraak31.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel