artikel

Terras Top 100 2018 nr.68: In den Hoofdwacht, Zwolle

Café 375

Op de levendige Grote Markt van Hanzestad Zwolle bevindt zich de Hoofdwacht. Dit eeuwenoude pand – om precies te zijn – gebouwd in 1614, behoort tot de meest sprekende en gaaf behouden gebouwen van Zwolle. Tot voor kort deed het dienst als kantoor van de Zwolse stadswachten, nu huisvest het brasserie en wijnbar In den Hoofdwacht.

Terras Top 100 2018 nr.68: In den Hoofdwacht, Zwolle
In den Hoofdwacht

Een horecazaak op een prachtige locatie met aantrekkelijk terras: mooi verzorgd en gezellig met halve wijntonnetjes als tafeltjes. Bij aankomst worden we direct opgemerkt en krijgen we een warm welkom. De medewerkers zijn er leuk gekleed in spijkerbroek met witte blouse, zwart strikje, dito gekleurde bretels en bruine sloof. Over de medewerkster die bij de vakjury aan tafel verschijnt, wordt geschreven: ‘Ze komt spontaan over en glimlacht veel. Dat is al het helft van het plezier om op het terras te zitten.’ De vakjury heeft er een prettig verblijf. Wel tipt ze nog om bij vertrek even afscheid te nemen van de gast.

Grote Markt 20
Indenhoofdwacht.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel