artikel

Terras Top 100 2018 nr.69: ’t Veerhuis, Ravenstein

Café 228

Onder het genot van een drankje aan het water zitten bij ’t Veerhuis, kijkend naar de bootjes op de Maas of de voorbijkomende fietsers op het naastgelegen fietspad. Dat klinkt op voorhand al als genieten toch? Dat doet de vakjury ook.

Terras Top 100 2018 nr.69: ’t Veerhuis, Ravenstein
Veerhuis

‘De uitstraling van dit terras is superieur en straalt aan alle kanten, zelfs met lichte bewolking. Alles is in optimale staat en er is zelfs extra aandacht voor kussens en mooie bloemen en planten. Een hoopvol begin’, noteert de vakjury. Binnen no-time verschijnt een medewerker aan tafel met een vriendelijk ‘goedemorgen meneer.’ Bij de bestelling wordt meteen gevraagd of ik trek heb in iets voor bij de koffie, of dat ik de lunchkaart wil inzien. De bestelling wordt ook herhaald door de medewerker. Keurig! Aangename verrassing is het geserveerde broodmandje met kruidenboter, die kennelijk bij de heerlijk gevulde salade hoort. We genieten van de lunch, maar ook van de service. De rekening volgt in een klein boekje van ‘t Veerhuis. Het zorgt voor een mooie laatste indruk. Tot volgend jaar in de Top 1oo-lijst?

Maasdijk 33
Veerhuisravenstein.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel