artikel

Terras Top 100 2018 nr.7: Huis ten Bosch, Chaam

Café 491

Aan een doorgaande weg richting het dorp springt Pannenkoekenhuis Huis ten Bosch Chaam direct in het oog. Ondernemerspaar Michiel en Samantha de Jager hebben er veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat je hier niet zomaar aan voorbijgaat.

Terras Top 100 2018 nr.7: Huis ten Bosch, Chaam

Sprookjes – en dan met name kabouters – zijn het centrale thema bij Huis ten Bos Chaam. ‘Iedereen vindt kabouters toch leuk?’, stelt Michiel de Jager retorisch. Het terras heeft zo’n 150 zitplaatsen, binnen is er plek voor zo’n 100 gasten. De zaak, die sinds dit jaar vijf dagen in de week open is (inderdaad, ook hier voelt men het personeelstekort), haalt het merendeel van de omzet uit het terras, zo’n 60 procent, schat De Jager.

Rookvrij terras

Erg belangrijk dus en sindskort volledig rookvrij. ‘Een bewuste keuze voor een zaak met zoveel kinderen, aldus De

Michiel en Samantha de Jager van Huis ten Bosch Chaam Foto: Marcel van Hoorn.

Michiel en Samantha de Jager van Huis ten Bosch Chaam.
Foto: Marcel van Hoorn.

Jager. En daar wordt dan ook goed voor gezorgd. Ze mogen allemaal in het inpandige ‘winkeltje’ na afloop een cadeautje uitzoeken. Dat ook volwassenen en grotere kinderen hun weg weten te vinden naar Huis ten Bosch, blijkt wel uit de hardloper: Pannenkoek Kapsalon. De nieuw geïntroduceerde Pannenkoek Brie is al snel een tweede populaire bestelling geworden, gevolgd door de eerste zoete pannenkoek in de top van de lijst: Pannenkoek Appelgebak.

Bredaseweg 72
Pannenkoekenhuistenbosch.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel