artikel

Terras Top 100 2018 nr.70: Slangevegt, Breukelen

Café 242

Topdrukte op het terras van Slangevegt als wij hier op een zonnige zaterdagmiddag plaatsnemen. En wat is dan het mooiste compliment dat je kan krijgen? Dat je het op zo’n moment onder controle hebt en dat de gasten zich er welkom voelen.

Terras Top 100 2018 nr.70: Slangevegt, Breukelen
Slangevegt

En dat is precies wat er aan de hand is tijdens ons bezoek. ‘We worden er vriendelijk geholpen’, noteert de vakjury in haar rapport. De drankjes volgen snel. Daarbij wordt constant in de gaten gehouden of het de gasten niets tekort komt. ‘Pas op dat uw telefoon niet tussen de vlonders doorvalt’, waarschuwt een alerte medewerkster nog. Zij en haar collega’s werken netjes, verschijnen met een glimlach aan tafel en ondanks de drukte heerst er een ontspannen sfeer. Geweldig. Dit is een geoliede machine. Dat is aan alles merkbaar. En dat op zo’n toplocatie aan het water. Eindconclusie? Een goede ambiance, een terras waar alles klopt, waar het zelfs bij topdrukte op rolletjes loopt en niemand wat tekort komt. Wat wil je dan nog meer?

Straatweg 40
Slangevegt.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel