artikel

Terras Top 100 2018 nr.71: Tap Zuid, Amsterdam

Café 454

‘Super vriendelijk personeel dat lol heeft in het werk’, met die zin start de vakjury haar rapport van Tap Zuid in Amsterdam. Een goed begin is het halve werk.

Terras Top 100 2018 nr.71: Tap Zuid, Amsterdam

‘We zitten bij een tapperij dus bestellen bier. Vlot worden de verschillende merken opgenoemd, waarna we een keuze maken.’ Het bier bereikt in perfect getapte vorm de tafel. De medewerker heeft niet alleen aan ons gedacht. Ongevraagd zet ze ook een bakje water neer voor onze viervoeter. Fijne service. Wordt gewaardeerd. ‘We bestellen flammkuchen, deze wordt op een houten plank geserveerd met een pizza snijder. Ziet er top uit. Zelfs boven verwachting’, vervolgt de jury enthousiast. Het afrekenen nadien verloopt vlot en soepel. Hoewel het afruimen iets sneller mag, wordt hier veel aandacht gegeven aan de gasten. En dat is eigenlijk prima. De gast komt hier gewoon altijd van rechts! We kunnen dan ook weinig meer toevoegen dan dat het op dit terras gewoon heel goed toeven is.

Maasstraat 70
Tapzuid.amsterdam

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel