artikel

Terras Top 100 2018 nr.72: Het Badpaviljoen, Domburg

Café 172

‘Vanaf elke plaats op het terras van restaurant Het Badpaviljoen is het uitzicht op de duinen en de Noordzee mooi’, staat op de website van deze horecazaak. En het is waar! Het is genieten hier; van het uitzicht, maar ook van het comfortabele meubilair en de sfeer.

Terras Top 100 2018 nr.72: Het Badpaviljoen, Domburg
Badpaviljoen

‘Wat een fantastisch terras’, noteert de vakjury. Een vriendelijke medewerkster verschijnt aan tafel. Onder meer haar aandacht op onverwachte momenten, maakt dit een topterras. ‘Mijn zoontje wordt gevraagd of hij wil tekenen, waarna ze wat kleurtjes brengt.’ En als het iets frisser wordt, komt er ongevraagd een dekentje. De service verloopt verder vlot en snel. Binnen vijf minuten worden de drankjes op tafel gezet. Het eten wordt geserveerd met een ‘alstublieft en eet smakelijk’ en ook het afrekenen verloopt vlekkeloos. Na het bezoek wordt onze tafel direct weer gereed gemaakt voor de volgende gasten. En die gaan hier vast ook weer volop genieten van het heerlijke uitzicht én de service.

Badhuisweg 21
Hetbadpaviljoen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel