artikel

Terras Top 100 2018 nr.73: De Bourgondiër, Hoorn

Café 246

Het terras ziet er uitnodigend uit als wij in de vroege avond plaatsnemen op het terras van De Bourgondiër. Het is sfeervol aangekleed en ingericht. Zelfs de kaarsjes zijn aangestoken.

Terras Top 100 2018 nr.73: De Bourgondiër, Hoorn
De Bourgondier

Op het terras is het rustig, binnen is het echter pieken. De zaak zit vol met gasten die dineren. ‘Desondanks worden wij op het terras niet vergeten. We worden netjes en met aandacht geholpen en komen niets tekort’, noteert de vakjury. Niet alleen voor de gasten is aandacht, ook voor de zaak zelf en haar personeel. De medewerkers zien er goed verzorgd uit in bedrijfskleding, verschijnen aan tafel met een oprechte glimlach en werken soepel en snel. ‘Er wordt hier begeleid en opgeleid. Dat merk je, er zit ritme in deze zaak.’ Ook over het eten is de jury enthousiast. ‘Gewoon boven verwachting.’ De vakjury komt dan ook tot de volgende conclusie: ‘Hier wil je graag zitten en kom je terug.’

Appelhaven 26
Debourgondier-hoorn.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel