artikel

Terras Top 100 2018 nr.74: Pier 16, Nagele

Café 238

Pier16, een stoer ingericht restaurant met prachtig uitzicht over het Ketelmeer. Het terras is er zeker geen ondergeschoven kindje. ‘Het geheel ziet er uitnodigend uit’, schrijft de vakjury in haar rapport.

Terras Top 100 2018 nr.74: Pier 16, Nagele

‘Er liggen zelfs dekens over de stoelen voor als het frisser wordt. We worden welkom geheten met een vriendelijk goedemiddag. Even later verschijnt een medewerker met een glimlach aan tafel. Het opnemen van de bestelling gaat soepel en snel. De koffie, thee en het zeer smakelijke gebak worden keurig volgens het boekje geserveerd.
‘Alles straalt hier kwaliteit uit’, is wat de vakjury noteert. Fijn hoe medewerkers je het gevoel kunnen geven écht welkom te zijn. Toen wij bedankten na de vraag of wij nog een tweede drankje wensten, zei de medewerker ‘Goed, maar blijf gerust nog even genieten van het heerlijke uitzicht.’ Wat gastvrij! Ondanks de drukte op het terras. ‘Medewerkers nemen hier ook echt de tijd voor een praatje en zijn zeer professioneel.’ Hier komen we graag nog eens terug.

Schokkerhaven 1
Pier16.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel