artikel

Terras Top 100 2018 nr.75: De Oude Herbergh, Oosterbeek

Café 261

Zo, De Oude Herbergh is een terras in optima forma. Het is al een paar dagen erg zomers en dat weten ze hier. Het terras ziet eruit als door een ringetje te halen. Het is duidelijk dat -op dagen als deze- het terras de volle aandacht heeft.

Terras Top 100 2018 nr.75: De Oude Herbergh, Oosterbeek
De Oude Herbergh

Het wordt er niet even bijgedaan. De medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en een visitekaartje voor het terras. Helaas zien ze onze lege glazen over het hoofd. Wordt later echter weer goedgemaakt. We bestellen een uitsmijter, een pannenkoek en kroketten met brood. Dat staat binnen acceptabele tijd op tafel en wordt goed én met een grote glimlach geserveerd.
Mooi ook trouwens hoe het bestek in speciale servetten van de zaak gevouwen zijn. Dat hebben we zo nog niet eerder gezien. De medewerkers zijn opgeleid, gedreven en we krijgen het idee dat ze hun werk leuk vinden. Dat zien we graag. Ook wordt aan bijverkoop gedaan. Klein puntje: dit mag alleen met iets meer enthousiasme. Verder hebben we weinig op dit leuke terras en dito team aan te merken. Behalve dan dat deze combinatie thuishoort in de Terras Top 100.

Utrechtseweg 245
Oudeherbergh-Oosterbeek.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras