artikel

Terras Top 100 2018 nr.78: De Hebberd, Barneveld

Café 248

Dit zusterbedrijf van De Bunckman in Voorthuizen (iets hoger in de lijst) vormt de entree van een winkel- en horecastraat. Dat de twee bedrijven zusjes zijn, zie je meteen: hier zien we dezelfde stijlvolle vierkante serre met zwarte balken als in Voorthuizen.

Terras Top 100 2018 nr.78: De Hebberd, Barneveld

Hierdoor is De Hebberd niet te missen, aan stopkracht dus geen gebrek. Op een zonnige donderdagnamiddag zitten er dan ook minstens 30 gasten op het terras. Op de tafels staat de drank- en lunchkaart klaar, prettig. Wel moest de jury de borrelkaart van een andere tafel lenen en trok de jury ook even een wenkbrauw op bij het ontbreken van prijzen op de bier- en de borrelkaart. De organisatie is professioneel en strak: elke medewerker heeft een riem met poetsdoekje, handheld, portemonnee, mobiel pinapparaat en allemaal dragen ze een oortje voor optimale communicatie. Medewerkers vragen goed door bij de bestelling, en de bestelde drankjes worden snel uitgevoerd. De gebrachte biertjes zijn duidelijk getapt door iemand met ervaring: perfecte schuimkraag met een waterfilmpje erop. Wat een vakmensen hier!

Jan van Schaffelaarstraat 61
Dehebberd.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras