artikel

Terras Top 100 2018 nr.79: Jacks Bier Café, Heemskerk

Café 167

Een vaste gast in de Top 100’s van Misset Horeca. In 2016 stond dit bedrijf uit Heemskerk zelfs als eerste ooit in hetzelfde jaar in zowel de Terras Top 100 (35), de Café Top 100 (24) als de Koffie Top 100 (96). Vorig jaar wederom in twee lijsten: Café (32) en Terras (21).

Terras Top 100 2018 nr.79: Jacks Bier Café, Heemskerk

Dit jaar vinden we dit robuuste eetcafé – met de zwarte bierbarrels voor de deur en het volledig zwarte exterieur en interieur vinden wij de typering ‘robuust’ hier wel op zijn plek – iets lager in de lijst terug. Wat niet wil zeggen dat het iets minder gaat bij Jack Verduin en zijn team. Het zegt meer over de andere bedrijven in de lijst: het niveau is torenhoog. Knap dus sowieso als je er weer in staat. Het terras oogt strak en verzorgd, alles ziet er tiptop uit. Ook de medewerkers vormen een geoliede machine: ontvangst, bestellen, uitserveren, alles gaat soepel en zoals we verwachten bij een bedrijf als dit. De jury wordt vooral blij van het mooie assortiment speciaalbieren, maar met ‘bier café’ in de naam is Jack’s dit natuurlijk aan zijn stand verplicht.

Kerkweg 9
Jackscafe.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel