artikel

Terras Top 100 2018 nr.80: Paviljoen ’t Schor, Graauw

Café 146

Ondernemer Danny Buijsrogge, Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland in 2017, heeft het met zijn ‘crew’ (staat achter op elk shirt) goed voor elkaar. Als de jury langskomt, kruipt de temperatuur richting de 30 graden en het ruime terras zit goed vol: er staat nog net geen rij.

Het terras ziet er uitnodigend uit: plantjes op de tafels, wapperende vlaggen, lage banken, buitenhaard, houten statafels en stoelen. De menukaart oogt fris en is voorzien van leuke en ook aparte spreuken. Alle medewerkers stralen enthousiasme uit en de wil om ervoor te gaan. Ook managen ze heel goed de verwachting door meteen te melden dat het door de drukte iets langer kan duren voor gerechten uit de keuken komen. Als vervolgens de bestelde warme nacho’s binnen zes minuten op tafel staan, lukt het op die manier zelfs positief te verrassen. Drankjes komen van een buitenbuffet, wat de serveersnelheid zeer ten goede komt. Ondanks de piekdrukte krijgen alle gasten persoonlijke aandacht van de medewerkers.

Havenstraat 54
Tschor.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel