artikel

Terras Top 100 2018 nr.81: ’t Zoete Genot in Arcen

Café 200

Bourgondisch terras dat we al jaren in deze lijst terugvinden. Het terras ligt knus om de waterpomp in het centrum van dit pittoreske dorpje gedrapeerd. Met de ligging en het fijne meubilair van ronde tafeltjes en donkere gevlochten, kunststof stoelen nodigt het absoluut uit.

Terras Top 100 2018 nr.81: ’t Zoete Genot in Arcen

Een terras zoals je in elk dorp zou wensen. De uitgebreide kaart is ook in het Duits, wat logisch is gezien het grote aantal Duitse toeristen op het terras. De gastvrouw heeft een oprecht vriendelijke uitstraling, ze is hartelijk en verstaat het horecavak. Ze geeft de jury het gevoel welkom te zijn, we zouden overal zo ontvangen willen worden. Zoals zo vaak maken de medewerkers het verschil op het terras. Zíj bepalen uiteindelijk of een terras een plek verdient in deze lijst of niet. De dame en drie heren verstaan het vak en werken rap en efficiënt, ze zijn duidelijk op elkaar ingespeeld. De gastvrouw heeft dit terras en haar team goed onder controle en heeft medewerkers die weten wat ze doen. Dat is een groot pluspunt.

Raadhuisplein 8
Zoetegenot.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel