artikel

Terras Top 100 2018 nr.84: Fellini City Lounge, Leeuwarden

Café 280

Deze zaak van de Benner Groep (met zusjes in Enschede, Assen en Rotterdam) is vernoemd naar de bekende Italiaanse regisseur Federico Fellini, en ademt in alles Italië.

Terras Top 100 2018 nr.84: Fellini City Lounge, Leeuwarden

Het 18 meter lange terras biedt zowel plekken in de zon als in de schaduw. Met de luifels en heaters is het zelfs in de winter goed verblijven. Het terras is leuk opgezet met een verscheidenheid aan banken en stoelen en keurig netjes onderhouden. Zowel binnen als buiten oogt de zaak strak, binnen met het vele beton en opengewerkt plafond zelfs industrieel. Fellini meldt trots dat dit het enige Leeuwarder terras is waar je buiten pizza kunt eten en dat moest de jury uitproberen natuurlijk. De uitstraling van de medewerksters is erg goed. Ze glimlachen de hele tijd en zijn in voor een praatje – ook met elkaar. Fijn te zien dat ze het onderling gezellig hebben, maar hierdoor duurt het lang voor iemand bij het jurylid aan tafel staat. Maar begrijp ons goed: dit terras hoort absoluut in de Top 100. En gezien het aantal inschrijvingen zegt dat veel. Dit concept legt de Benner Groep geen windeieren.

Wilhelminaplein 20
Fellinileeuwarden.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel