artikel

Terras Top 100 2018 nr.85: Madestein, Den Haag

Café 390

Wát een fantastisch gelegen terras. Op een klein landpunt in het water van een park op de grens van Den Haag en het Westland ligt dit moderne restaurant met zalen.

Terras Top 100 2018 nr.85: Madestein, Den Haag

Het terras is enorm, met ruime variatie aan meubilair waardoor het niet heel massaal voelt: naast ‘gewone’ tafels en stoelen staan er ronde loungesets, lange banken en hoge robuust houten tafels. De speeltoestellen voor kinderen zijn het afgelopen jaar verhuisd van midden op het terras naar de zijkant met een hekje erom heen. Gezien al het water is het voor ouders fijn dat ze zo dichtbij hun spelende kinderen kunnen zitten zonder ze uit het oog te verliezen. Of het komt door het formaat van het terras weten we niet, maar de medewerkers – hoe vriendelijk ook – zagen niet alles. Zo dronk de jury eerst koffie om daarna te lunchen. Toen die lunch achter de kiezen was, stonden de koffiekopjes nog op tafel. Maar, uitstraling en locatie hebben ze in ieder geval absoluut mee.

Madepolderweg 100
Madestein.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras