artikel

Terras Top 100 2018 nr.86: De Blizzard, Zwartsluis

Café 842

Hier in Zwartsluis hebben ze het goed voor elkaar, noteert de jury tevreden. ‘De ontvangst was vriendelijk, het terras netjes en de menukaart schoon en duidelijk. Alles klopt, en dat maakt van De Blizzard een bovengemiddeld goed terras.’

Terras Top 100 2018 nr.86: De Blizzard, Zwartsluis

En dat resulteert in een positie in de Top 100. Het terras is ruim opgezet, het meubilair met grote comfortabele banken nodigt uit. De menukaart biedt voor ieder wat wils en de vriendelijke en attente medewerkers hebben goed overzicht: lege glazen worden snel opgemerkt. Met de jachthaven en natuurgebied De Weerribben om de hoek hebben Dave Veldman, die het café drie jaar terug overnam, en zijn team over aanloop niet te klagen. Ook de jury is enthousiast: goede koffie en de porties van de lunchkaart zijn zo ruim dat de borden ook wel een maatje groter mogen.

Kolksluiskade 3
Deblizzard.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel