artikel

Terras Top 100 2018 nr.88: Dorsthuys Demmers, Baarn

Café 254

De broers Guido, Elgar en Rogier Demmers weten wat het is om een topterras neer te zetten. In 2012 wonnen ze met Eemlust (ook in Baarn) de Terras Top 100, die zaak vinden we verderop in de lijst. Ook hebben de drie nog grand café Soestdijk in Soest.

Terras Top 100 2018 nr.88: Dorsthuys Demmers, Baarn

Dorsthuys Demmers opende begin 2016 op de hoek van een groen pleintje in het Gooische Baarn. En hoewel de naam doet vermoeden dat je hier vooral komt om te drinken, is de menukaart (ook) zeer uitgebreid. Als de jury langsgaat, trekt die wel even een wenkbrauw omhoog bij het zien van het ietwat versleten terrasmeubilair, maar een medewerker verzekert dat nieuw meubilair onderweg is. We hopen dat dit inmiddels is gearriveerd, want een fijn bedrijf als dit verdient mooi meubilair. Net als de gasten. De medewerkers zijn kundig en ontspannen. Ze hebben tijd voor een praatje en een grapje, maar houden ondertussen de rest van het terras in de gaten, knap. ‘De medewerker was het hoogtepunt van dit terras’, noteert de jury. ‘Met nieuw meubilair en hier en daar wat puntjes op de ‘i’, heeft dit de potentie een nog veel beter terras te worden.’

Brink 14
Dorsthuysdemmers.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel