artikel

Terras Top 100 2018 nr.9: Fellini Enschede

Café 713

Bar, club, café, restaurant, lunchen, dineren… Fellini Enschede is een horecazaak in de breedste zin van het woord. Maar wij komen natuurlijk voor het terras. En dat is een fijne zit. Erg gezellig, mede doordat het een doorgaande weg is waar veel mensen voorbij lopen of fietsen.

Het terras van Fellini Enschede ziet er knus uit met de zwarte parasols en de houten tafeltjes. Ook de plantenbakken geven een fijne sfeer aan het geheel. Dit plaatje wordt gecompleteerd door de medewerkers. Zij geven een meer dan goede eerste indruk; ze lopen er keurig netjes bij. Als we informeren naar de bieren van de tap horen we een rits aan namen voorbijkomen.

Eén van ons maakt een keus terwijl de ander nog wil nadenken. ‘Natuurlijk’, horen we vrolijk. ‘Dan ga ik vast het bier halen.’ Prettig hoor! Als ze terugkomt, bestellen we een cappuccino. ‘Die ga ik voor u halen’, horen we opnieuw gastvrij. En vervolgens staat de bestelling weer behoorlijk snel op tafel. Wat een fijn bezoek.

Bolwerkstraat 2
Fellini.nu

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel