artikel

Terras Top 100 2018 nr.90: De Oale Ste, Nijverdal

Café 215

Gemengde gevoelens in Nijverdal, vermoeden wij. Natuurlijk zijn Bert-Jan Hoekjen en zijn team trots op de Publieksprijs. Maar oei, de plek op de lijst zal pijn doen. Vorig jaar vonden we De Oale Ste nog terug op plek 7, nu glijdt het bedrijf gevaarlijk dicht naar de onderrand van de lijst.

Terras Top 100 2018 nr.90: De Oale Ste, Nijverdal

Zonder op alle slakken zout te willen leggen; het jurylid zag te veel details die net niet top waren. Maar, na deze kritische noot willen we wel benadrukken dat De Oale Ste een fantastisch bedrijf blijft, met een zeer mooi gelegen terras dat meer dan terecht in de lijst staat. Het terras is groot, de tafels uniform en zeer compleet opgedekt: plantje, peper en zout, olielampje, houder met tafelnummer en drie menukaarten. Alles ziet er schoon en netjes uit, de decoratie is verzorgd. Zo staat bij de entree een wijnton met daarop een roze emmer met drie flessen rosé erin. Op de buffetkar staan heel attent verschillende flessen zonnebrand die beschikbaar zijn voor gasten. Het meubilair is comfortabel en degelijk, de ligging top: aan de rand van Nijverdal op camping De Noetselerberg aan natuurgebied Sallandse heuvelrug. Én dus de winnaar van de Publieksprijs 2018.

Holterweg 116
Oaleste.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel