artikel

Terras Top 100 2018 nr.91: Het Wapen van Ens, Ens

Café 220

‘Het Wapen van Ens is een mooi en gezellig bedrijf met een verzorgd terras en vriendelijke medewerkers die goed weten hoe het werkt’, met zulke opmerkingen in het juryrapport is er weinig reden tot zorg in Ens.

Terras Top 100 2018 nr.91: Het Wapen van Ens, Ens

In de verder nogal platte Noordoostpolder biedt Het Wapen van Ens een fijne en uitnodigende oase. Het terras is schoon en netjes met tegen het raam een bank en verder wat tafels en stoelen. Medewerkers zijn alert en begroeten iedere gast vriendelijk zodra die het terras op loopt. Overdag werkt ondernemer Dennis Goossens met mensen met een verstandelijke beperking. Zij doen werkervaring op en ontwikkelen sociale en maatschappelijke vaardigheden. De medewerker die de jury drankjes brengt, voelt zich net niet zeker genoeg met het dienblad en zet dat op een lege tafel ernaast om van daar de drankjes te serveren. En dat gaat met zoveel plezier en flair dat het niet stoort.

Baan 1a
Hetwapenvanens.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel