artikel

Terras Top 100 2018 nr.92: The Harbour Club Amsterdam Oost, Amsterdam

Café 369

Eén van de drie vestigingen van The Harbour Club in deze editie van de Terras Top 100. Inmiddels telt de formule van Richard van Leeuwen tien locaties, waaronder enkele in hotels van Apollo, waar een joint venture mee is aangegaan.

Terras Top 100 2018 nr.92: The Harbour Club Amsterdam Oost, Amsterdam

De terrassen zien er stuk voor stuk goed uit, zo ook dit: ruim en met uitzicht over het water van het IJ. Het meubilair is modern en hip: witte, ronde loungebanken met zwarte kussens en losse tafels met witte en zwarte kuipstoeltjes. Trendy decoratie met olijfbomen in steigerhouten bakken. Dit is een van de grootste locaties, en de auto’s die hier regelmatig voor de deur staan, doen vermoeden dat het een zien-en-gezien-worden hotspot is voor financieel succesvolle Amsterdammers. De prijzen laten zien dat men hier ook op de bovenkant van de markt mikt. Het terras dan: dat bestaat uit twee delen: een op de veranda en een aan de waterkant. ‘Mooie zaak waar voldoende beleving is’, meldt het juryrapport. ‘De medewerker die ons ontving, verdient een dikke tien voor zijn gastvrije houding en oog voor gasten.’

Cruquiusweg 67
Theharbourclub.com/amsterdam-oost

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras