artikel

Terras Top 100 2018 nr.93: Waterfront, Vlissingen

Café 200

Vanaf het ‘zwevende’ terras aan de boulevard hebben gasten vrij uitzicht op passerende schepen in de zeemond van de Westerschelde. De vaarroute naar Antwerpen is druk bevaren, er gebeurt hier altijd wat.

Terras Top 100 2018 nr.93: Waterfront, Vlissingen

Het terras ligt aan de overzijde van de weg en biedt plek aan flink wat gasten: elke centimeter is benut. De gastvrouw is allervriendelijkst en heeft oog en aandacht voor alle gasten, ook de allerjongsten. Ze kent het assortiment van buiten en kan goed adviseren over zowel drankjes als gebak en gerechten. Ze neemt de tijd om samen met de gast tot de juiste keus te komen. Ook wordt hier op een fijne manier actief aan meerverkoop gedaan: lege glazen blijven niet lang onopgemerkt. Als de jury plaatsneemt, zitten er zo’n 30 gasten, al snel zijn het er 60. We zijn onder de indruk van de goede samenwerking tussen wijkloper en runner.

Boulevard Bankert 108a
Restaurantwaterfront.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel