artikel

Terras Top 100 2018 nr.94: Huis Vermeer, Deventer

Café 292

Een klassiek hotel als boutique hotel Huis Vermeer verdient een fijn terras, en dat heeft het. Zoals vaker bij hotels in historische stadscentra ligt dat in een binnentuin achter het hotel.

Terras Top 100 2018 nr.94: Huis Vermeer, Deventer

Daar ligt een intiem en bijna sereen terras met houten tafels, bamboe-look kuipstoeltjes en niet al te grote zandkleurige parasols. ‘De uitstraling pas goed bij een binnenterras’, concludeert de jury. Alles gaat hier volgens het boekje, de medewerkers zijn vriendelijk en voorkomend. Ze nemen de tijd voor hun gasten en zijn behulpzaam, al zouden ze alerter mogen zijn op bijverkoop. Maar met de details zit het hier meestal goed: logo’s staan naar voren en gerechten worden zelfs uitgeserveerd met gebruik van zwarte handschoentjes. De medewerkster die de gerechten brengt, weet vervolgens precies uit te leggen wat we allemaal op het bord zien liggen. Fijn, dat zien we elders wel eens anders.

Grote Kerkhof 9
Hotelhuisvermeer.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

 

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras