artikel

Terras Top 100 2018 nr.95: Jan & Jan, Didam

Café 919

Een zeer constant en consistent horecabedrijf, dat ook al jaren in het linkerrijtje van de Café Top 100 staat (momenteel op plek 35). Door de ligging – de weg gaat er met een boog omheen – kan geen gast om Jan&Jan heen.

Terras Top 100 2018 nr.95: Jan & Jan, Didam

Het is een divers bedrijf met een restaurant, een bar en een feestzaal. Voor de deur ligt een fijn en sfeervol ingericht terras met verschillende plantenbakken, kleurrijke kussens in gevarieerd dessin en comfortabele loungebanken afgewisseld met tafels en stoelen en een enkele hoge tafel. De medewerkers zijn vriendelijk en vlot. Ze kijken tijdens hun aanwezigheid buiten steeds rond en merken daarbij lege glazen en nieuwe gasten goed op. Zo diep verscholen in de Achterhoek zit het wel goed met de gastvrijheid, en gecombineerd met een goedlopend bedrijf waar de hardware en software (medewerkers) dik in orde zijn levert dat een notering op in maar liefst twee Top 100’s. Proficiat!

Lieve Vrouweplein 4
Janenjan.com

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

 

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel