artikel

Terras Top 100 2018 nr.96: De Westerburch, Westerbork

Café 137

Abdij de Westerburcht herbergt hotel, restaurant, lounge, wellness, vergaderen, feesten én een terras. Maar verwacht geen kloostergangen en klokkentorens, Westerburcht heet dan wel ‘abdij’, maar is dat niet.

Terras Top 100 2018 nr.96: De Westerburch, Westerbork

Dit jaar levert Westerbork de enige notering in Drenthe in de lijst, dus is dit meteen ook de Provinciewinnaar. Het terras ziet er goed en verzorgd uit, de rieten stoelen zitten lekker. Aan het gebouw staan loungebanken. Bijna alle setjes staan onder een parasol, wat fijn is op deze zonnige zaterdag, waarop het kwik zijn best doet de 30 graden aan te tikken. De tafels zijn uniform opgedekt en ook voorzien van een menukaart. Klein minpuntje: het bestelde appelgebak is nog bevroren vanbinnen. We vinden echt niet dat elke horecazaak zelf taart moet bakken, maar goed ontdooien, is toch wel het minste. Verder komen alle bestellingen naar behoren op tafel. De bediening laat een goede indruk achter: vriendelijk en behulpzaam.

Hoofdstraat 7
Westerburcht.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

 

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel