artikel

Terras Top 100 2018 nr.97: Olivier, Leiden

Café 273

Mooi terras op een verborgen locatie: aan de voorkant zou je niet vermoeden dat Olivier nog zo’n groot terras aan de achterkant tot zijn beschikking had. Het terras klopt in vele opzichten. Goed onderhouden, vrij van vlekken, goed opgedekt en op een leuke locatie.

Terras Top 100 2018 nr.97: Olivier, Leiden

Het terras is goed onderhouden en de banken plus schommelstoel laten het terras wat meer leven naast de standaard tafeltjes voor vier, die netjes zijn opgesteld. Elke tafel is uniform opgedekt met leuke plant erop. De banken, bomen, het mooie grasveld en de kleine vijver maken het helemaal af. De kennis van de medewerker was zeer goed en hij nam rustig de tijd om aan ons uit te leggen wat voor bier er op de tap was en wat voor soort bier dit was. De bieren werden keurig geserveerd in de juiste glazen en met het logo naar de gast toe op een viltje neergezet. Op dit terras loopt alles in de pas, op een paar kleine schoonheidsfoutjes na. De plek is uniek, de binnentuin biedt een oase van rust tijdens het terrasbezoek. Geen verkeer, geen drukte, pure rust. ‘Men mag hier met een schuin oog omhoog kijken in de lijst, de potentie voor groei is er.’

Hooigracht 23
Leiden.cafe-olivier.be

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

 

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel