artikel

Terras Top 100 2018 nr.99: Vondelpark3, Amsterdam

Café 350

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Vondelpark3 in het Vondelpark. Het bedrijf is onderdeel van Unlimited Label, exploitant van horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving. Strandzuid en Caffe Esprit behoren tot dezelfde groep.

Terras Top 100 2018 nr.99: Vondelpark3, Amsterdam

Kijkers van het populaire tv-programma Wie is de Mol? kennen dit bedrijf als het decor voor de live-uitzending van de finale van het programma. De locatie is erg groot en er zijn mooie, grote en goed verzorgde terrassen op verschillende niveaus die alle uitzicht bieden op het Vondelpark. De kwaliteit en service is goed. Op de tafels is geen menukaart aanwezig. Wel kaartjes met duidelijke uitleg over de app waarin het menu staat en ook bestellingen kunnen worden doorgeven in combinatie met het tafelnummer. Leuk, maar het verhoogt wel de drempel: als je hier voor het eerst bent, moet je eerst de app downloaden en installeren. Het is zeer druk op het terras als de jury het Vondelpark aandoet. Ook zijn er veel medewerksters, die druk zijn alle nieuwe gasten te ontvangen. Maar dat doen ze vriendelijk en verzorgd.

Vondelpark 3
Vondelpark3.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel