artikel

Terras Top 100 2018 nr.13: De Vier Seizoenen, Lisse

Café 662

Het 17e-eeuwse pand is een plaatje, en dat geldt ook voor het terras van De Vier Seizoenen Lisse, dat – zo lezen we – er al sinds 2004 staat. Vijf jaar nadat Ton en Ellen Freriks de zaak overnamen, in het hart van Lisse. Het terras ziet er sfeervol en aantrekkelijk uit als we aankomen.

Terras Top 100 2018 nr.13: De Vier Seizoenen, Lisse

De tafels bij De Vier Seizoenen Lisse zijn uniform gedekt met een houten bakje met de menukaart en plek voor het peper- en zoutstel. Er staat een (echt) plantje en een asbak op iedere tafel. Er zijn grijze markiezen met heaters eronder en de antracietkleurige grote parasols zijn dicht vanwege het weer. Maar ze zien er verzorgd uit. Het buitenbuffet wordt gebruikt en deze ziet er schoon uit. Er liggen wat blaadjes op de grond maar het waait ook vrij hard, dus dit is acceptabel.

En tijdens ons bezoek maken zowel de ondernemers als de medewerkster van dienst het helemaal waar. De medewerkster is zeer vriendelijk en heeft haar terras goed op orde. Ze heeft overzicht en is zeer gastvrij. Haar houding is open en haar begroeting voelt oprecht. Later komt ook de eigenaar naar buiten en maakt een praatje met enkele gasten. Heel goed om dit te zien, het straalt echte gastheerschap en betrokkenheid uit. Het zorgt dat dit fijne terras dit jaar het beste van Zuid-Holland is.

Heereweg 224
Rdvs.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel