artikel

Terras Top 100 2018 nr.17: De Burgemeester Tubbergen

Café 431

Zoals op de foto al blijkt; het terras van De Burgemeester Tubbergen zetelt in een fraaie omgeving. Dan is het fijn dat ze er er zelf ook alles aan doen om dat zo te houden. Het juryrapport is daar enthousiast over. ‘Geen zwerfvuil aanwezig op dit terras, zelfs geen bladeren.

Terras Top 100 2018 nr.17: De Burgemeester Tubbergen

De tafels staan er netjes bij, de stoelen zijn aangeschoven en allemaal voorzien van een kussentje. Het plantje op elke tafel geeft een frisse indruk van het terras van De Burgemeester Tubbergen.’ Nou, dat noemen we nou met recht ‘een binnenkomer’. En we treffen het ook nog eens met de medewerker van dienst. ‘Ik was aan het twijfelen over wat te bestellen. Maar de medewerker adviseerde de clubsandwich. ‘Die is echt goed, neem ik zelf ook altijd’, zei hij lachend.

Niet dat hij een bepaald product per se wil verkopen. Want als de tafelgenoot advies vraagt over een salade adviseert hij de carpacciosalade. ‘Omdat de salade waar eerst de keuze op viel volgens hem wellicht wat zwaar was met dit weer.’ Kijk, zo wil je geholpen worden. Fijne omgeving, dito terras en bedrijf, maar dan is het ook nog een keer de medewerker die hier écht het verschil maakt. Chapeau!

Grotestraat 58
Oaleroadhoes.nl/eetcafe-burgemeester

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2018

Wilt u in 2019 ook meedoen aan de Terras Top 100? Schrijf u dan hier in..

Leestips:

* In tien stappen meer omzet uit jouw horecaterras
* Terrasvergunning aanvragen: alles wat je moet weten
* De ideale gerechten voor op het horecaterras

 

Reageer op dit artikel